اعتماد و مدیریت مردان در خانواده
همانطور که مشخص است، اعطای حق مدیریت به مردان، همراه واگذاری مسئولیت حفظ کیان خانواده میباشد. پس مردان برای انجام شایسته وظایف خود باید ویژگی های خاصی را در خود پرورش دهند. شما مثالهای فراوانی برای این مورد در زندگی روزمره خود مشاهده کردهاید. هنگامیکه در یک کارخانه کسی به عنوان مدیر یک بخش فنی انتخاب میشود، باید صفات، ویژگیها و توانمندیهایی را در خود ایجاد و یا تقویت نماید.
ابتدا باید با الفبای مدیریت آشنا شده و رمز و راز یک مدیر موفق را فرا گیرد. سپس باید اطلاعات کافی از کارخانه شامل نوع و میزان تولیدات، تعداد دستگاهها، تعداد کارگران، میزان سرمایه در گردش، بازار فروش و . . . به دست آورده و با خواستهها و نیازهای مدیران و صاحبان کارخانه آشنا گردد. سپس، باید بتواند اعتماد کارفرما را جلب نموده و توانمندیهای خود برای رهبری آن بخش را به آنان اثبات نماید.و در پایان باید به دنبال کسب نتایج مثبت و مورد انتظار باشد. این فرد نمیتواند توقع داشته باشد با انجام خطاهای مکرر و متعدد و اتخاذ تصمیمات اشتباه، همچنان مسئولیت او در کارخانه حفظ شده و تمامی عوامل و کارگران به دستورات او توجه نمایند.
واقعیت این است که مدیریت موفق خانواده شرایطی بسیار حساستر از مدیریت یک فضای اقتصادی را دارا میباشد. افراد تحت مسئولیت شما در کارخانه، به خاطر کسب درآمد و تامین زندگی خود، راحتتر میتوانند خطاهای شما را تحمل نمایند. در واقع آنها شما را به خاطر خودتان انتخاب نکردهاند، بلکه به سبب قوانین و مقرارت موجود مجبور به تحمل شما میباشند!
اما به یاد داشته باشید نهاد مقدس خانواده بر اساس مهر و محبت و عطوفت بنا شده است و همسرتان، به واسطه ویژگیهای مثبت شما، همراه و همسفرتان در مسیر زندگی شده است. پس باید:
اولا روشها و راهکارهای مدیریت و رهبری نهاد خانواده را به خوبی فرا بگیرید. ثانیا باید با نیازها، خواستهها و شرایط اعضای خانواده آشنا شده و تلاش خود را جهت تأمین نیازهای آنان بهکار بگیرید. همچنین نیازهای روحی آنان را به درستی شناسایی کرده و رفتار شایستهای با آنها داشته باشید. و در نهایت سعی خود را جهت رشد و تعالی خانواده قرار انجام داده و با تمام قوا، برای پیشبرد مادی و معنوی خانواده خود تلاش کنید.
شما باید همیشه مراقب باشید حرمتها و محبتهای موجود در خانواده را در هر شرایطی حفظ نمایید تا اصل و اساس خانواده شما با تزلزل مواجه نشود.
با رعایت تمام این نکات، شما میتوانید اعتماد همسر و فرزندان خویش را جلب نمایید. تا زمانی که آنان به شما به عنوان یک مرد آگاه، عاقل و قدرتمند اعتماد نداشته باشند، نمیتوانند به خوبی با شما تعامل کرده و شما را به عنوان مدیر قبول نمایند.
پس برای موفقیت در مدیریت خانواده، باید قبل از هر چیز، اعتماد اعضای خانواده را جلب نمایید.
بخشهایی از کتاب کلبه آرامش/پدرانه ؛ تالیف حسین وفابخش
چاپ و توزیع در حرم مطهر رضوی
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
با نوجوانی که درگیر سیگار کشیدن است چگونه برخورد کنیم؟
چالش های نوجوانی
همرفیق بودن با فرزند
چالش کافه گپ
چرا نمی توانم ۵ دقیقه با نوجوانم صحبت کنم؟
با پرخاشگری نوجوان چه کنیم؟
3 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
مطلب قشنگی بود
گاهی اوقات آقایون یادشون میره باید مرد باشن تا خانم ها از مردانگیشون لذت ببرن
به نظر من به طور کلی اطاعت پذیری خانم ها کم شده.
این یک مشکل هست که باید برای حلش برنامه ریزی کلان فرهنگی بشه…….
بدون شک شرایط فرهنگی و اجتماعی تغییر کرده است، اما ماهیت ذاتی افراد در تغییری نداره.
خانمها معمولا تمایل دارند پشتوانه محکمی داشته و بتوانند به او تکیه کنند.
لذا اکر مردی بتواند ثابت کند که تکیهگاه خوبی است، در حالت عادی خانم مشکلی برای همراهی با او نخواهد داشت.
اما دقت داشته باشید که اصل و اساس در خانواده، همراهی زن و مرد است و مدیریت بر قلبها…..